معرفی نفرات برتر کنگره شعر منطقه ای مدافعان سلامت دانشگاه تبریز

۱۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۲۱۸۱ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۲۷۷

کنگره شعر منطقه ای مدافعان سلامت دانشگاه تبریز، با اتمام مرحله داوری آثار رسیده به دبیرخانه این کنگره، برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این مدیریت در راستای ارج نهادن به زحمات مدافعان سلامت در ایام کرونایی، اقدام به برگزاری کنگره ی شعر مدافعان سلامت ویژه ی دانشجویان، در سطح دانشگاه های استان آذربایجان شرقی نمود که پس از وصول آثار و داوری آن توسط سه نفر از شاعران برتر استان، 6 اثر به عنوان آثار برتر شناخته شدند.

دکتر اصغر ایزدی جیران افزود: در این ارتباط آثار ادبی راضیه فرمانی و الهه ملک میرزایی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، لیلا ولایتی، ناهید احمدی و شانلی ناصر نیساری از دانشگاه تبریز و محمد زارعی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس، به عنوان 6 اثر برتر جشنواره شعر منطقه ای مدافعان سلامت برگزیده شدند.

شایان ذکر است: این کنگره به همت کانون شعر و ادب مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز به صورت مجازی برگزار شد.

نظر شما :