زبان ها

انتصاب مدیران جدید امور اجتماعی و فرهنگی دانشگاه تبریز

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، مدیران جدید امور اجتماعی و فرهنگی دانشگاه منصوب شدند.
با حکم رئیس دانشگاه تبریز، در احکام جداگانه ای، دکتر عادل طاهری استادیاردانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و حجت الاسلام احمد حمیدی به ترتیب به عنوان سرپرست مدیریت امور فرهنگی و مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز منصوب شدند.
لازم به ذکر است؛ دکترعادل طاهری استادیارگرایش گروه مکانیک ماشین های کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزاست و دارای انتشار مقالات متعدد داخلی و خارجی است. عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیان مستقر در مرکزرشد دانشگاه، مشاور معاون فرهنگی دانشگاه، مسئول بسیج اساتید دانشکده کشاورزی و عضو شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه،عضو شورای راهبردی نهاد رهبری دانشگاه، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، مشاور فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی میانه و ... از جمله سوابق اجرایی وی می باشد.
حجت الاسلام احمد حمیدی هم پیش از این معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری کلان شهر تبریز، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کلان شهر تبریز، رییس کمیته پیشگیری از آسیب های اجتماعی کلان شهرهای کشور، معاون فرهنگی، تبلیغی و پژوهش سازمان تبیلیغات اسلامی استان و مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز را بر عهده داشته است.
یادآور می شود: دکتر اصغر ایزدی جیران عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز پیش از این سمت مدیر امور اجتماعی و دکتر جعفر رازقی عضو هیات علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز، سمت مدیر امور فرهنگی این دانشگاه را بر عهده داشتند.

( ۱ )