زبان ها

مسابقه کتابخوانی در دانشگاه تبریز برگزار شد: ۴۴ باور غلط جوانان در مورد اعتیاد

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۶ کد : ۱۸۶۱۸ اخبار تصویری

مسابقه کتابخوانی « 44 باور غلط جوانان در مورد اعتیاد»، با حضور بالغ بر 200 دانشجو، در تالار شهید شفایی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور اجتماعی با اعلام این خبر گفت: آسیب های اجتماعی مختلفی در جامعه و در کمین جوانان و دانشگاهیان هست که اعتیاد یکی از آنهاست و از دلایل مهم روی آوری دانشجویان به مواد مخدر، عدم آگاهی آنان از عواقب  اعتیاداست؛ ضمن آنکه سرگرمی انگاری و نداشتن توانایی و هنر نه گفتن نیز از دیگر دلایل آن است.
حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی افزود: بر همین اساس، کتاب 44 باور غلط جوانان در مورد اعتیاد از جمله کتاب هایی است که هنرمندانه و روانشناسانه نوشته شده است و ضمن پرداختن به علت رغبت جوانان به سمت اعتیاد، به دلایل علمی و اثبات شده باور غلط آنها می پردازد. این کتاب به صورت آموزشی و در قالب ارائه راهکار مفید و موثر نوشته شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس وظیفه ذاتی مدیریت امور اجتماعی، این مسابقه از طریق پوستر، بنر و فضای مجازی اطلاع رسانی شد و بالغ بر 200 دانشجو در مسابقه شرکت کردند که به 8 نفر از برندگان، هدایایی اهدا شد.