کارگاه آموزشی خانواده و سبک زندگی در دانشگاه تبریز برگزار شد

کارگاه آموزشی خانواده و مسایل اجتماعی ویژه اساتید و کارکنان به مدت دو روز در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام احمد حمیدی مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز، در این ارتباط گفت: این کارگاه آموزشی دو روزه بیشتر با هدف مهارت آموزی، ارتقای سبک زندگی و زناشویی و جلوگیری از هنجارها و توانمندی خـانـواده در پیشگیری انحـرافـــات اجتمـاعـی برگزار شد.
وی در ادامه با بیان اینکه این کارگاه آموزشی با مشارکت 200 نفر از کارکنان خانم، 100 نفر از کارکنان آقا و 60 نفر از اعضای علمی برگزار شد، تصریح کرد: سری اول این کارگاه آموزشی برای اساتید و کارکنان دانشگاه بود که در آینده نزدیک برای دانشجویان این کارگاه ها برگزار خواهد شد.
مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به محورهای اصلی این کارگاه های آموزشی گفت: کارگاه آموزشی خانواده و مسایل اجتماعی بیشتر در محورهای آشنایی با انواع آسیب های اجتماعی، روابط عاطفی، طلاق، روابط جنسی و ... برگزار شد.
لازم به ذکر است، کارگاه آموزشی خانواده و مسایل اجتماعی به همت مدیریت  امور اجتماعی دانشگاه تبریز و با همکاری موسسه قرار زندگی برگزار شد.